Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kedves Látogató!

Köszönjük, hogy ellátogattál  webshopunkba, bízunk benne, hogy termékeink elnyerik tetszésedet.

De kik vagyunk mi? Ki áll a webshop mögött?

A Party- Home webshop üzemeltetője/tulajdonosa a  Szendvicskerék Kft. egy családi vállalkozás, (apa, anya és 3 gyermek és egy mopsz), van egy munkatársunk is Edina, akire nagyon büszkék vagyunk, nagyon jó munkaerő és mondhatjuk, hogy Party-Home családtag. Tőle kaptuk ezt a képet is, ami hűen bemutat minket :)

Alapvetően kereskedelmi és marketinges tapasztalattal rendelkezünk – ezen a területen dolgoztunk/ dolgozunk  ez a múltunk és bízunk benne, hogy a jövőnk is.

A webshop mellett van egy offline boltunk is.

Az üzletünk csodaszép- letisztult,  a termékek töltik meg élettel.

Egy modern tágas üzlet Budapesten a Rózsadomb Center Bevásárlóközpontban.

Bejáratunk Lufifalunk  

Termékkínálatunk, portfóliónk:

Az első és  legfontosabb, hogy a minőség mellett tettük le a voksunkat legyen szó léggömbről vagy akár party kellékről. Éppen ezért léggömbjeink Qualatexek, amelyek a világon ma az első számú és  piacvezető termékek. A party kellékek nagy része,  Magyarországon kizárólag nálunk kaphatóak, próbáltunk egy olyan gyártót keresni- akinek a termékei szépek a grafikák ízlésesek és amit mi is bármikor felvállalnánk akár egy gyerek  akár egy felnőtt partira.  Emellett  szinte egyedülállóan széles a választékunk az egyszínű terítékekből – 15 féle szín  áll rendelkezésre a rózsaszíntől egészen a merész  feketéig.  Ezek a termékek nagyon jól kombinálhatóak egymással és a mintás szettekkel is, hisz  színazonosak velük (kivéve a Disney termékeket).

Jók vagyunk még gyertyaválasztékban, illetve dolgozunk egy teljesen egyedülálló termékfejlesztésen egy magyar dizájnerrel, hamarosan eláruljuk a részleteket is :).

Vállalunk helyszíni dekorációt is (limtitáltan), ez nagyban függ a helyszíntől illletve a kapacitásunktól, mert csak olyat vállalunk, amit  biztonsággal teljesíteni tudunk.

Végezetül pedig, hogy miért pont minket válasszatok?  

Egyrészt nézzétek meg a termékeket és bele fogtok ti is szeretni, másrészt számunkra tényleg ti vagytok az elsők.

Megpróbálunk, minden álmot és vágyat teljesíteni, ami egy gyerkőc fejében megszületik a születésnapi partija kapcsán – ha esetleg nincs a kedvenc karakter vagy figura de a piacon fellelhető- mindent megteszünk azért, hogy meglegyen. Van olyan termékcsaládunk ami csak ezért került be a kínálatunkba.

Szívvel- lélekkel dolgozunk  hisz ezt máshogy nem lehet.

Mindenkinek jó ünneplést, jó  vásárlást kívánunk !

Party-Home csapata

Facebook: https://www.facebook.com/partyhome.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/partyhome.hu/

 
Hivatalos adatok:

Szolgáltató adatai:

Cégnév  Szendvicskerék Kft.
Telephely-üzlet címe: 1025 Budapest Törökvész út 87-91 Rózsadomb Center bevásárlóközpont 2 színt 105. üzlet
Cégjegyzékszám:01-09-205519

Adószám:25198216-2-42
Elérhetőség: info@partyhome.hu