Termékek Menü

Aktuális hírek

Rendeld meg a héliumos lufi dekorációt - és mi házhozvisszük a megbeszéltt időpontra, sőt akár bankkártyával is fizethetsz a helyszínen!

Újabb szolgáltatás a Party-Home-nál! Rendeld meg nálunk bármilyen alkalomra a héliumos lufikat legyen az latex luficsokor, vagy óriás fólia, esetleg bubbles és mi saját autóval biztonságosan kiszállítjuk Neked a megbeszélt időpontra (akár hétvégén is)- Budapesten és vonzáskörzetében.

Vállaljuk lufikapuk építését akár a helyszínen, de akár félkész állapotban is kiszállítjuk így a helyszínen csak pár percet vesz igénybe az összeszerelése.

Kérhetsz különleges lufidekorációt, mint például lufiban-lufi, vagy konfettivel töltött luficsokrokat.

A fizetés is egyszerűen megoldható,  a számlát rendezheted készpénzben vagy akár bankkártyával kollégánknál.

Egyszerű kényelmes, gyors és megbízható héliumos lufi kiszállítás a Party-Hometól.

Rendelésedet ledhatod a webshopunkban ha pedig kérdésed van, vagy segítség kell a lufi kiválasztásában, esetleg különleges egyedi csokrot szeretnél szívesen állunk rendelkezésedre akár telefonon akár e-mailen.

 

Shopping hétvége a Party-Home webáruházban!

2017.január 13-tól 2017.január 15-ig minden termékünkre 13% kedvezmény!

A kedvezmény érvényesítéséhez nem kell mást kell tenned, mint  regisztrálnod és a fizetéskor a kupon mezőbe beírnod az alábbi kódot: 

péntek13

Az akció 2017.01.13-tól 2017.01.15-ig érvényes, regisztrált vásárlóink számára. A kedvezmény a kuponkód megadásával a számla végösszegéből kerül levonásra. A kedvezmény készpénzre nem váltható és minden regisztrált vásárló egy alkalommal válthatja be.

 

 

2016. október 17.-én megnyitottuk második üzletünket. 

Az új üzletet Budapesten a II.kerületben a Rózsakert bevásárlóközpontban találjátok.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

A nyitásról a sajtóközleményt itt olvashatod:

http://www.partyhome.hu/custom/partyhome/image/data/PartyHome_%C3%BCzletnyit%C3%A1s_Sajt%C3%B3k%C3%B6zlem%C3%A9ny_1017.pdf

Vásárolj kényelmesen otthonról, és védd a környezeted!

A zöld hétfő küldetése hogy az emberek havonta legalább egyszer az interneten vásároljanak ahelyett, hogy beülnek az autóikba  szennyezik a környezetüket. A party-home webáruháza is csatlakozott a kezdeményezéshez, ezért a 2016 szeptember 05.-én leadott minden rendelést ingyen házhoz viszünk.

Válogass kedvedre, hisz a házhoz szállítás díját mi álljuk helyetted.

Jó vásárlást kívánunk, üdv.

Party-Home csapata

 

Shopping hétvége a Party-Home webáruházban!

Vásárolj 20% kedvezménnyel!

2016.április 07-től 2016.április 09-ig minden termékünkre 20% kedvezmény!

A kedvezmény érvényesítéséhez nem kell mást kell tenned, mint  regisztrálnod és a fizetéskor a kupon mezőbe beírnod az alábbi kódot: 

20%

Az akció 2016.04.07-től 2016.04.09-ig érvényes, regisztrált vásárlóink számára. A kedvezmény a kuponkód megadásával a számla végösszegéből kerül levonásra. A kedvezmény készpénzre nem váltható és minden regisztrált vásárló egy alkalommal válthatja be.